Betaalmethodes

Bestellingen bij vintentics kunnen in het bestelproces direct betaald worden met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking, Directe bankoverschijving en Paypal. Tijdens het afrekenen kun je aangeven welke betaalwijze jouw voorkeur heeft.

Vintentics is voor online betalingen aangesloten bij Mollie Payments. Mollie Payments staat garant voor veilige betalingen online.

Hieronder vindt je alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Omdat wij onze prijzen zo laag mogelijk willen houden vragen wij voor betalingen met PayPal een bijdrage in de kosten. Betalen met iDEAL, Bancontact/Mister cash, Sofortbanking en overschrijven d.m.v. directe bankoverschrijving / internetbankieren is gratis, maar je bent natuurlijk vrij om te kiezen.

iDEAL
Geen extra kosten / Gratis

Betaal met iDEAL, je online aankopen vertouwd, veilig en gemakkelijk via jouw eigen bank. De volgende banken zijn bij iDEAL aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Directe bankoverschrijving
Geen extra kosten / Gratis

Betaal met directe bankoverschrijving, door middel van internetbankieren via je eigen bank. Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik jouw bestelnummer als betalingskenmerk, jouw bestelling wordt pas verzonden als het geld op onze rekening staat.

Bancontact / mister cash
Geen extra kosten / Gratis

Betaal met Bancontact / Mister Cash, is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Met Mister Cash kunt u direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving.

Sofortbanking
Geen extra kosten / Gratis

Betaal met Sofort, van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

PayPal
Extra kosten bedragen 5% + €0,35
Betalen met creditcard

Betaal met PayPal, je online aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Met PayPal kun je zorgeloos shoppen. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd of niet aan de omschrijving voldoet, kunnen we je het volledige bedrag van de aankoop terugbetalen. Ook kan je met PayPal je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je niet na te denken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat.